28 Temmuz 2017 Cuma

Almanya aile birleşimi

Duldung” olarak adlandırılan veya ulusal sınır dışı etme yasağı nedeniyle size verilmiş bir oturum izniniz varsa, aile birleşimi, prensipte, mümkün değildir. Bu başvuruyu gerçekleştirmek için gerekli evraklarınızı hazırlamalı ve konsoloslukların belirlediği saatlerde randevu almalısınız.


Diğer aile üyeleri (örneğin amcalar, dayılar, halalar, teyzeler, büyükanneler ve büyükbabalar) yalnızca sınırlı istisnai durumlarda aile birleşimi gerçekleştirebilir. Koronavirüs salgını aile birleşimini de zora soktu.


Berlin-Brandenburg Danıştay Kararı. Başvuru formlarındaki imzanın başvuru sahibi tarafından atılması gerekmektedir.

Yesterday at 8:AM. Merhaba arkadaşlar Bugün vizem elime ulaştı 01. Yükünüzü hafifleterek, gerekli olan motivasyonu sizlere aşılamayı hedefliyor, başarının bu şekilde geleceğine inanıyoruz. Ulusal D Vizesi amaç ile.


Pasaport (En az bir yıl geçerli) 4. Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir) 5. Belgelerin asılları ve ikişer adet fotokopileri ile ibraz edilmelidir. Gerekli vizenin ancak her iki eşin yaşını doldurduğunda verildiği dikkate almanız rica olunur.

Aile Birleşimi Vizesi Belgeleri. Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır. Ağustos – Aralık ayları arasında azami bin mülteci.


Almanca ADil Zorunluluğu. Evlendikten sonra soyadı değişen vatandaşların mutlaka yeni soy isimleriyle pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir. Uzun süredir koalisyon ortakları arasında tartışılan uygulama, geçici koruma.


Fotoğraf çekildiği esnada kişinin yüzünü gözünü alnını kapatacak herhangi bir aksesuar veya örtü olmamalıdır. Bir mültecinin aile birleşimi için başvuruda bulunup bulunamayacağı, sahip olduğu oturum iznine bağlıdır.


Kayıt İçin Tıklayın. KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR? AİLE BİRLEŞİMİ VİZESİ. D tipi vize türü olarak geçmektedir. Bu konuda emin ellerde olduğunuzdan şüpheniz olmasın. Sizlerden bir kereye mahsur ücret alıyoruz ve eğitim sonunda sertifikanızı vermeden bırakmıyoruz. Ve birçok durumda da katılım bir yükümlülüktür. Nadir durumlarda diğer akrabalar da (Örneğin, kardeşler, büyükanne, büyükbaba) aile birleşimi kapsamında hesaba katılır.


Ayrıca Konsolosluğun yaş farkı gibi faktörlere dikkat ederek, evliliğin sahte olup olmadığına dair şüpheye düşmesi halinde de vize. Ayrıca eşlerin varsa önceki evliliklerine ve çocuklarına dair belgeleri sunması gereklidir.

Akademi Dünyası Uzaktan Eğitim olarak yıllık deneyimimiz ile kurs ve eğitim programları alanında lider konumadayız. Bu işlemin gerçekleşmesi için bu sertifikayı veren kurumlar aracılığı ile bu sertifika belirli bir eğitim veya mülakatın ardından alınabilmektedir.


Başvuru yapacağınız duruma göre gerekli evraklar değişkenlik göstermektedir. Bu evraklarda dikkat edilmesi gereken en önemli şey, evrakların güncel tarihli ve ıslak imzalı olmasıdır.


O tarihten önceki uygulama mültecilerin sadece sınır dışından korunmasına yönelikti. Biz ikimiz de burada öğrenci olduğumuz için ve öğrenci olarak aile birleşimine başvurduğumuz için bizden bloke hesap evrakımızı istediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder