22 Haziran 2017 Perşembe

Tpep102 faydalı model başvuru formu

Uluslararası (PCT) patent başvurusunun 1. TPE-P-1PCT Ulusal Aşama Başvuru Formu. Başvuru Formu Başvuru Ücreti Tarifname İstemler Özet Resimler Başvuru Unsurlarının Genel Fiziksel Özellikleri 16.


Atalay Berk DAMGACIOĞLU. Sınai Mülkiyet Uzmanı.

Online faydalı model başvurusu ile, faydalı model, gün, saat ve dakika olarak kaydı yapılır Şekli inceleme yazısının gelmesi başvurudan itibaren ortalama 3- aydır. Faydalı Model Başvurusu İçin Gerekli Evraklar. Bununla birlikte başvuru ile ilgili erken yayın talep edilebilir. Fakat başvurularda mutlaka buluş sahiplerinin belirtilmesi gerekmektedir.


Başvurular yaklaşık olarak yıllık bir periyodu kapsayan bir süreçten geçtikten sonra nihai sonuca ulaşır. Fikirlerinizi önemsiyor, buluşlarınızın tescil süreci yolunda birlikte yürüyoruz.


Farklı mühendislik alanlarında deneyimli patent vekillerimiz ile müvekkillerimizin patent ve faydalı model başvurularını yapmakla kalmıyor, başvuru öncesinde ve sonrasında onları maddi zarara uğratabilecek tüm tehditlerin önüne geçiyoruz. Oluşturduğumuz başvuru takımı ile en kısa süre içerisinde patent başvurunuzu gerçekleştiriyoruz.

MARKA TESCİL İŞLEMLERİ. Buluş için hak sahibine verilen tekel hakkı ve bu hakkı gösteren belgedir. Bir probleme teknik çözüm getiren ür�.


EHİR TTO - Hızlandırıcı Programı Başvuru Formu. Görev dağılımından kısaca bahsediniz.


Daha önce kamu desteği veya f. Kurumsal Dezenfeksiyon Hizmeti PEGASTRIL NUEVO’nun alkolsüz çevre ve yüzey dezenfektanları kullanılarak, özel araçlar yardımıyla uzman kişiler tarafından mekanlar için uygulanan dezenfeksiyon hizmetidir. Marka Tescil Başvuru Formu.


Varsa adı ve belge numaralarını yazınız. MMM yyyy, EEE, HH:mm:ss. Başvuru sırasında tarifname takımı yukarıda belirtilen yabancı dillerden birinde veriliyorsa, Türkçe çevirinin teslimi için aylık süre talebi ücretinin başvuru tarihinde ya da başvuru tarihinden itibaren gün içerisinde ödenmesi gerekmektedir.


Kuluçka Başvuru Formu. Harcama Kalemleri ve Takvimi. Araştırmları Etik Kurul Başvuru Formu. Tasarım Bildirim Formu.


Eğer ön araştırma sonucuna göre buluşunuz tescil için gerekli kriterleri taşıyorsa patent başvurusu öncesinde tescil başvuru dosyasının doğru ve eksiksiz bir şekilde, yönetmeliğe uygun hazırlanması önem kazanmaktadır.

Patent Başvurusu Nasıl Yapılır ? Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Arama Yap Formu Temizle. Buluşa patent ya da faydalı model belgesi verilmesi ile ilgili tercihi buluş sahibi yapmaktadır. Buluş patent alabilir nitelikte değilse faydalı model olarak tescil edilebilirliği analiz edilerek size bu olasılık hakkında bilgi verilerek tavsiyede bulunulur.


Bayram İ, Erten R, BayramY, Bulut G, Özbek H. The hepatoprotective effects of dihydromyrcenol andgeranyl formate in an experimental model of acute hepatic injury by the use ofcarbon tetrachloride. PROJE BAŞVURU FORMU.


Başvuru formunun Arial yazı tipinde, her bir konu başlığı altında verilen açıklamalar göz önünde bulundurularak hazırlanması ve ekler hariç toplam sayfayı geçmemesi beklenir. Değerlendirme projenin özgün değeri, yöntemi, yönetimi ve yaygın etkisi başlıkları altında yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder