20 Haziran 2017 Salı

A sınıfı ehliyet

A sınıfı ehliyet nedir. A, A Ave Bmotor ehliyeti kaç cc kullanır. Kaç yaş olması lazım, fiyatları ve sınav soruları hakkında bilgi katagorisi.


Yaklaşık olarak 5cc üzeri motorlar için kullanılır. Ancak, Bve B sınıfı ehliyetlerin araçlarını kullanmanız mümkün değildir.

Günümüzde ehliyet almak için oldukça yüksek tutarlarda ücret ödemek zorunda kalıyoruz. AMotosiklet veya AOtomatik, AScooter Ehliyeti olarak da bilinir.


En düşük harç ücretine sahip olan ehliyet tipi A, A! Ve Aaraç ehliyetleridir. Elektrikli motor kullanıyorum. Bazı psikiyatrik sebepler nedeni ile bu yaşa kadar ehliyet e gidemedim imkanım olmadı tehlike arz ediyormuş.


A motosiklet ehliyeti alabilir. Yönetmelikte: "Azami hızı saatte kilometreyi, içten yanmalı motorlu ise silindir hacmi santimetreküpü, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı kilovatı geçmeyen iki tekerlekli motorlu bisiklet şeklinde ifade edilmektedir.

Motor, Trafik, Trafik Adabı ve İlkyardım derslerinden Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği konularda teorik eğitim kurumumuzca verilir. Beşiktaş Yıldız Sürücü Kursu olarak sizlere daha kaliteli bir eğitim vermek için bizde araçlarımızda kaliteyi seçtik.


Bu videoda yeni motosiklet ehliyetleri ile ilgili açıklamalar var. A SINIFI EHLİYET BELGESİ. En az yıllık Asınıfı deneyimi olmak yada yaşında büyük olmak gereklidir.


En geniş kapsamlı motosiklet ehliyeti budur. Kw’ı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir. Ancak ehliyeti alacak olan kişinin yaşı 24’den fazlaysa bu durumda koşulsuz olarak başvuru işlemi yapılabilir. M sınıfı bir ehliyeti olan sürücü Ave Asınıfı motosikletleri kullanabilir.


Asınıfı ehliyeti motosiklet grubu ehliyetindedir. Belgelerinde eksiklin olan kişilerin başvuruları kabul edilmez. BE sınıfı ehliyet almayı düşünenler, B sınıfı ehliyete sahip olmalı. Csınıfı ehliyet alabilmek içinde B sınıfı ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.


A B, BE, C C1E, F ve G sınıfı ehliyetleri alabilmek için yaş sınırı. Yani C1E sınıfı ehliyet almanız için yaş sınırı olarak veriliyor ancak uygulamada en iyi ihtimalle yaşında C1e sınıfı ehliyetiniz oluyor.


D ve DE ehliyet sınıfları için istenen minimum yaş sınırı 24. Yaşını bitirip yaşından gün alanlar Amotosiklet ehliyet sınıfı için başvurabilirler.

Ehliyet Yükseltirken Deneyim Şartları Nelerdir? Sonay Sürücü Kursunu mutlaka ziyaret edin. A Sınıfı ehliyet belgeleri ile ilgili merak ettiklerinizi buraya tıklayarak giderebilirsiniz.


DSınıfı ehliyet ile ise M, B, Bve F ehliyet sınıfının kullandığı araçları da kullanabilirsiniz. Bu nedenle yazılı sınavda çıkabilecek konular ele alınarak sizlere kurs hizmetleri sunmaktayız.


B sınıfı yada başka bir sınıf ehliyet sahibi olmanız gerekmiyor. Doğrudan iş makinesi ehliyeti sahibi olabiliyorsunuz.


Ancak burada dikkat etmeniz gereken tek bir tane iş makinesi olmadığı, her iş makinesinin ehliyetinin farklı olduğudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder