25 Mayıs 2017 Perşembe

Bulgaristan büyükelçiliği

COVİD-virüsü salgını sebebiyle Konsolosluk Şubesi işlemleri bağlamında alınan tedbirler Sofya Büyükelçiliği 13. D tipi vize kategorisine girmektedir. Bulgar Büyükelçiliği D Vize kabul Günleri: Pazartesi - Cuma D Vize başvuruları yapılabilmektedir.


Her durumda, vize ücreti, servis ücreti ve tüm opsiyonel ücretler iade edilmemektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yetki alanına.

Seyahat amacına göre değişen bu vize türleri için ilgili. SOFYA BÜYÜKELÇİLİĞİ.


Bünyesinde Silahlı Kuvvetler Ataşeliği, Eğitim, Emniyet, Ticaret, Kültür ve Tanıtma ve Sosyal İşler Müşavirlikleri bulunan Büyükelçiliğimiz, Vasil Levski Bulvarı’ndaki binasında hizmet vermektedir. Dışişleri Bakanlığı’na intisap etmiştir. Bulgaristan Cumhuriyeti’ne giriş yapmak için farklı vize türleri bulunmaktadır.


Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 9metredir. Pasaport sadece devam eden yabancı ülke vizeleri veya pasaport mühürleri gibi kullanımı için zorunluluk gereken.

Eğer böyle bir ibare duyar ya da görürseniz bilmenizi isteriz. Her bir diplomatik temsilciliğin kendine ait görev alanı vardır. Başvuru sahipleri işlemlerine başlamadan konsolosluk birimlerinin görev çevresi hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Ankara Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Sizlere tüm bu bilgileri derledik. Burada yer alan bilgilerin doğruluğunu işlemlerinize başlamadan önce mutlak suretle teyit ediniz. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Edirne, Bursa ve Ankara olmak üzere dört farklı şehirde vatandaşlara konsolosluk işlemleri için hizmet vermektedir.


Temsilcilikler iki ülke arasında. Türkmenistan Ankara Büyükelçiliği Çalışma Saatleri Türkiye’de daimi veya geçici olarak ikamet eden Türkmen vatandaşları ve Türkmenistan’a seyahat etmek isteyen Türk vatandaşları ile yabancı uyruklu kişiler, Türkmenistan Ankara Büyükelçiliğinde yapacakları işlemler için önceden randevu almaları gerekir. Duyuru - Resmî Tatil Prag Büyükelçiliği 03.


Yakınlık durumunuza göre bunlardan birine vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuzu kendiniz yapabileceğiniz gibi herhangi bir yetkili acente aracılığıyla da başvurabilirsiniz. Budapeşte Büyükelçiliği 10.


Form linkine tıklayınız.

Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Ahmet Adnan Saygun Cad. Büyükelçilikler ve Konsolosluklar kategorisindeki, Ankara Çankaya bölgesindeki, BULGARİSTAN CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ firmasında eksik, yanlış bilgi olduğunu düşünüyorsanız veya firmanın sahibi, yetkiliyseniz, sistemimize kayıt olduktan sonra, Mesaj gönder kısmından firma yönetimini devralabilir ve doğrulama için ekiplerimizin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.


Sizin gibi insanlar tarafından oluşturulmuş bir haritadır. Embassy of the Republic of Turkey in Sofia. Bu sınır kapısından zorunlu olmayan seyahatler için geçiş yapanlardan, son saat içinde yapılmış negatif COVID-test sonucu (İngilizce belge) sunmaları şartı aranmaktadır. Eu İletişim Bilgileri.


General Consulate of Bulgaria in Turkey. Köklü bir hariciye geçmişi bulunan Türkiye, dünyada en çok diplomatik misyona sahip 7. B Ulus, Beşiktaş - İstanbul adresine hemen yollayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder