23 Mayıs 2017 Salı

Belarusvize istemeyen ülkeler

Belarusvize istemeyen ülkeler

Ayrıca listeden pasaportsuz gidilecek yerlerle ilgili de bilgi edinebilirsiniz. Vize İstemeyen Ülkeler - Özet Liste - Ülkelerle ilgili detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.


Vizesiz seyahat etmenin keyfini çıkar! Seyahat edenler iyi bilir. Merhaba Volkan bey, Belçika Türkiye’den transit vizesi istemeyen ülkeler arasındadır.


Bu nedenle transit vize almanız gerekmiyor. Gezerken zorluklarla karşılaşmayacağınız, vize istemeyen ülkeler hangileridir? Liste halinde incelemek isteyebilirsiniz.


Son dönemde dış politikadaki gelişmelerle birlikte çok sayıda ülke ile aramızda vize sorunu kalmamıştır. Böylece listede daha hızlı bulabilirsiniz. Aşağıdaki listede umuma mahsus pasaporta vize istemeyen ülkeler listesini ve kalış süreleriyle ilgili bilgileri görebilirsiniz.


Belarusvize istemeyen ülkeler

Bu yazımızda sizlere Vize istemeyen ülkeler hakkında bilgiler vereceğim. Pasaportunuzu uçak biletinizi alarak ihtiyaç duymadan gidebileceğiniz gezebileceğiniz mükemmel vizesiz ülkeler listesi ile karşınızdayız. Hangi ülkeler vizesiz diye merak ediyorsanız, vize istemeyen ülkeler listesini en güncel hali ile aşağıda görebilirsiniz.


Amerika, Avustralya, Avrupa Birliği. Bazı devletlerin ülkeye girişte resmi pasaportlarda aradığı minimum geçerlilik sürelerini öğrenmek için tıklayın. Bende vize istemeyen ülkeler yazısını bir liste olarak hazırlamak istedim. Umarım herkes için faydalı olur.


Tunus– gün vize istemeyen ülkeler kategorisindedir. Turks ve Caicos Adalar ı– gün vizesiz. Tuvalu– gün vizesiz. Uganda– Kapıda vize uygulaması var. Eğer o ülkeye ait transit vize. Transit vize normal vize ile aynı şey değildir. Henüz vizesiz ülkeler listesi kadar uzun olmasa da pasaportsuz, sadece kimlikle gidilebilen ülkeler de var. Asya’da vize istemeyen ülkeler listesini sizler için bir araya getirdik.


Bahreyn Ortadoğu’nun en stratejik noktalarından birinde kurulu olan Bahreyn, tarih ve modern yaşamı bir arada sunuyor ziyaretçilerine. Bütün bir yılın yorgunluğunu atmak için tatili iple çeken tatilciler için vizesiz seyahat edebilecekleri ülke bulunuyor. Sorusu ise vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Avrupa’nın en küçük ülkelerinden birisi olan Moldova’da Osmanlı kültürünün esintilerini görmek mümkün.


Keşke benim de yeşil pasaportum olsa’ diye demeden geçemiyor insan. Ancak daha farklı bir yerler görmek ve maceralar yaşamak isterseniz ” vizesiz gidilen ülkeler listesi ” yazımızı okuyarak, vizesiz gidilen 1ülkeyi görüntüleyebilirsiniz.


Vize sorunu yaşamak istemeyen kişiler, Avrupa'da vizesiz gidebilecek ülkeler hangileridir sorusunun yanıtı arıyor. Avrupa'da vize istemeyen ülke. Türk vatandaşları yurt dışına çıkarken vize zorunluluğu sorunu ile karşı karşıya kalmaktadır.


Türklerden vize istemeyen ülkeler … Başka bir ülkeye seyahat ederken vize sorunu yaşamak istemeyen vatandaşlar, vizesiz gidilebilen. Komşumuz olan Bulgaristan bizi şaşırtmış durumda.


Belarusvize istemeyen ülkeler

Bulgaristan komşusundan yani Türklerden transit vize isteyen ülkeler arasında gösteriliyor. Küçük bir örnek verelim.


Kesinlikle vize istemeyen Makedonya ya da Sırbistan’a aracınızla gitmek istediğinizde bile Schengen vizesine sahip olmanız gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder