23 Mayıs 2017 Salı

Almanya konsolosluk randevu

Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları, soyadı beyanı, evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge ve tasdik işlemleri için randevu alınabilmektedir. Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir. Türk Vatandaşları İçin Konsolosluk İşlemleri. Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12.


Pasaport teslim işlemleri saat 08.

Randevu saatleri 09. Başkonsolosluğumuz Haftasonu günlerinde kapalıdır. Almanya Ankara Büyükelçiliği.


Telefonla randevu alacak vatandaşlar aşağıdaki numaralardan kendilerini uygun olanı arayarak işlem yaptırabilirler ya da bilgi alabilirler. Frankfurt konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu alabilirsiniz?


ADLİ KONULAR başlığı altından randevu alınabilir) hizmet vermektedir. Hukuk Danışmanı Perşembe günleri 12.

NASIL RANDEVU ALINIR? Temsilcilik seçiniz. Bazı durumlarda Konsolosluk işlemleri için randevu almanız gerekebilir. Kimlik numaranız yoksa bir yakınızın T. Vize başvurularının.


NTEGRAL VİZE RANDEVU DANIŞMANLIK Hizmetleri profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Vatandaş işlem saati acil durumlar hariç saat 16:itibariyle sona ermektedir.


VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir. E-Konsolosluk randevu alma işlemi sayesinde pasaport, nüfus, askerlik, vatandaşlık, noter, doğum, evlilik bildirimi, vize ve diğer birçok işlemlerin yapıldığı bir sistemdir.


Aynı zamanda E-Konsolosluk randevu sorgulama ya işlem iptal etme durumları da gerçekleştirebilmektedir. Konsolosluk üzerinden başvuru yapmak isteyen bireyler randevu ve gerekli evrakların hazırlanması konusunda bizden destek alabilirler. Yoğun dönemlerde vize başvurunuzun sonuçlanması ay ile aya kadar uzayabileceğinden seyahat planlarınıza göre vize başvurunuzu ayarlamanız gerekmektedir. C kimlik numarası olması şarttır.


Welcome to Konsolosluk.

Created Years, 1Days ago, and has 2backlinks. You can learn about this site traffic, rank, etc by visiting konsolosluk. Simdi ise hangi konsolosluktan pasaportu alacaginizi secin ülke olarak ben misal almanya konsoloslugunu sectim.


E konsolosluk randevu alma icin en yakin tarih otomatik görünür misal nürnberg bir sonraki gün randevu saat 9. Saatlerce sıra bekleyen ve eksik evraklar nedeni ile mağdur olan vatandaşlar artık bu tarz sorunlar ile karşılaşmadan vize işlemlerini İDATA Gaziantep aracılığı ile tamamlayabileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 11.


Bir cok arkadasimiz konsolosluk islemlerini randevu almadan direk konsolosluga giderek yapacagini saniyor ki, bu islem artik sona erdi. Sizlere adım adım Hannover konsolosluğundan nasıl Termin alacağınızı anlatacağım. KONSOLOSLUK RANDEVU ALMA. The domain konsoloslukrandevu.


Wilkommen auf der offiziellen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder